Over Ons

Over Trouwdecoratie

Trouwdecoratie is leverancier van een groot assortiment trouwartikelen. Deze producten voor de bruiloft zijn onder te verdelen in diverse categorie├źn. Zo bieden wij veel producten aan om de trouwdag mee te versieren. Denk aan ballonnen, satijn linten, tule en diverse soorten jute.

Voor de creatievelingen is er bij Trouwdecoratie een grote keuze aan materialen om zelf aan de gang te gaan. Zo bieden wij bijvoorbeeld een groot aanbod van boekethouders aan. Deze zijn gevuld met oase of steekschuim voor kunstbloemen. En ook voor een boekethouder voor het bruidsboeket kunt u mij ons terecht.

Hiernaast hebben wij een atelier wwaar wij decoraties produceren voor de bruiloft. Boeketten gemaakt van kunstbloemen voor op de trouwauto en bruidsboeketten. Maar ook strikken van satijn lint, tile of organza, allen voorzien van een veilige zuignap.

Borduurwerk is een ander onderdeel binnen ons bedrijf. Naast de vele zakdoekjes die wij borduren voor de bruid en moeders, ontwerpen en maken wij ook "fasting clothes". Dit product met een Keltische achtergrond is voornamelijk populair in de Verenigde Staten en de Britse eilanden.

Voor iedere bruiloft bieden wij passende decoraties aan. Kunt u iets niet vinden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Bij voorkeur per mail met een uitgebreide beschrijving van uw wensen.

Laatst bekeken